top of page

Työpajat lapsille

Lapsille suunnatuissa työpajoissa otan aina huomioon osallistujien iän ja muut valmiudet. Minulla on valtavat takataskut, joista voin hetkessä kaivaa jotain tilalle, jos suunnitelmat eivät jostain syystä osallistujille toimi. Työpajoissa mennään siis aina lasten ehdoilla ja haluan varmistaa, että kaikille jää työpajoista iloinen mieli! 

 

Valmiita työpajoja löytyy tällä hetkellä lähinnä varjoteatterin alueelta, katso alta löytyykö niistä sinun tarpeisiisi sopivaa! Jos sopivaa ei löydy, ota yhteyttä ja suunnitellaan sopiva työpaja! 

Työpajat on helppo tilata paikanpäälle. Olen kokenut työpajaohjaaja ja tuon mukanani kaiken tarvittavan. Teiltä tarvitaan vain tila! 

Katso hinnasto tästä

Tilaa työpaja päiväkotiin, kouluun, kirjastoon, tapahtumaan, tai oikeastaan minne vain!

Ota yhteyttä: terhi@teatterituomikko.com tai 0405516130 / Terhi

VALMIIT TYÖPAJAT:

VARJOTEATTERITYÖPAJA

Teatteri_Tuomikko_-_varjoteatterityöpaj

Kuinka varjo syntyy? Miten varjoon saadaan värit? Kuinka pikkuinen pupu kasvoi yhtäkkiä jättiläiseksi?

Työpajassa tutustutaan varjoteatterin saloihin, kokeillaan ja esiinnytään. Työpajan vinkeillä varjoteatterin tekemistä on helppo jatkaa omatoimisesti!

Kesto: 45 min

Työpaja sopii kaikille 5-vuotiaasta alkaen ja se toteutetaan osallistujien ikä huomioiden.

VARJONUKKEPAJA

varjonukkepaja.jpg

Varjonukkepajassa tutustutaan varjoteatterin mahdollisuuksiin ja lainalaisuuksiin. Osallistujat valmistavat yksinkertaisen varjonuken ja esittävät niillä pienet esitykset.​

Kesto n. 1,5h

Työpaja sopii kaikille 5-vuotiaasta alkaen ja se toteutetaan osallistujien ikä huomioiden.

VARJOJEN VALTAKUNNASSA

Teatteri Tuomikko varjojen valtakunnassa

Kouluikäisille suunnatussa työpajassa kokeillaan erilaisia varjoteatterinukkeja ja -näyttämöitä sekä käsikirjoitetaan ja valmistetaan pienryhmissä omat varjoteatteriesitykset nukkeineen.

Kesto: 4h (sis. evästauon)

NON-STOP NUKKEPAJA

non-stop nukkepaja (2)_edited.jpg

Työpajassa rakennetaan yksinkertainen teatterinukke esim. puuhaarukoista, muovipusseista tai kertakäyttölautasista. Non-stop nukkepajaan voi nimensä mukaisesti kävellä sisään, tehdä nuken ja lähteä. Paja sopii hyvin esim. lastentapahtumiin.

Sopii ihan pienillekin yhdessä aikuisen kanssa!

bottom of page