Teatteri Tuomikon esiripun takaa...

Teatteri%20Tuomikko%20Esiripun%20takaa_e

... löydyn minä, Terhi Tuomikko.

Olen lahtelainen teatteri-ilmaisun ohjaaja, nukketeatteritaiteilija, näyttelijä ja kahden prinsessan äiti, eli lähes prinsessa itsekin. 

Olen helposti innostuvaa sorttia: sellainen, joka hihkaisee uusille ideoille JOO, matkustaa kielitaidottomana vieraaseen maahan ja tykkää muuttamisesta. Pidän uusista aluista ja eteenpäin menemisestä ja mieluiten suuntaan katseeni tulevaan. Toki menneestäkin löytyy kaikkea kiinnostavaa, joten kurkkaa CV:ni!

 

Työskentelen näyttelijänä, ohjaajana ja kouluttajana, vedän taideprojekteja ja -työpajoja ja olen aina avoin uusille projekteille ja yhteistyöehdotuksille! Ota siis epäröimättä yhteyttä teatterituomikko@gmail.com tai 0405516130.

Mikä Teatteri Tuomikko?

Teatteri Tuomikko on yhden unelmani täyttymys. Se on soolonukketeatteri, jossa pääsen tekemään laadukkaita esityksiä lapsille tärkeistä aiheista, kiertämään päiväkodeissa, kouluissa, kirjastoissa ja tapahtumissa ympäri Suomen ja tuomaan iloa ja toivoa pienten ihmisten elämään. Haluan kertoa tarinoita, jotka vahvistavat lapsen uskoa itseensä ja tulevaisuuteen, kannustavat hyvyyteen ja oikeudenmukaisuuteen ja antavat ajattelemisen aiheita. Kaikkiin esityksiini kuuluu yleisötyömateriaalit, joiden avulla esitystä ja sen teemaa on helppo käsitellä jälkeenpäin.

Ensimmäisen sooloesitykseni tein matkalaukkuun ja esitin sitä kahden päivän aikana 27 kertaa non-stop periaatteella Anianpellon markkinoilla. Vuosi oli 2010 ja siitä kaikki lähti. Kuudennen sooloesitykseni valmistuessa, vuonna 2019, otin käyttöön nimen Teatteri Tuomikko. Oma nimi luo pysyvyyttä ja asiakkaani voivat luottaa, että Teatteri Tuomikko on yhtäkuin minä. En kuitenkaan tee esityksiäni yksin, vaan uudet esitykset syntyvät moniammatillisen joukon vahvalla avustuksella. Mukana on aina ainakin säveltäjä ja ohjaaja, joskus myös nukenrakentaja ja lavastaja. Hallinnollisesti Teatteri Tuomikko toimii lahtelaisen Nukketeatteri Niveltämö ry.:n alla ja Niveltämö mm. laskuttaa Teatteri Tuomikon puolesta.

teatteri_tuomikko_tunnus_pysty_sininen.p