Teatteri Tuomikon esiripun takaa...

Teatteri%20Tuomikko%20Esiripun%20takaa_e

... löydyn minä, Terhi Tuomikko.

Olen lahtelainen teatteri-ilmaisun ohjaaja, nukketeatteritaiteilija, näyttelijä ja kahden prinsessan äiti, eli lähes prinsessa itsekin. 

Olen helposti innostuvaa sorttia: sellainen, joka hihkaisee uusille ideoille JOO, matkustaa kielitaidottomana vieraaseen maahan ja tykkää muuttamisesta. Pidän uusista aluista ja eteenpäin menemisestä ja mieluiten suuntaan katseeni tulevaan. Toki menneestäkin löytyy kaikkea kiinnostavaa, joten kurkkaa CV:ni!

 

Työskentelen näyttelijänä, ohjaajana ja kouluttajana, vedän taideprojekteja ja -työpajoja ja olen aina avoin uusille projekteille ja yhteistyöehdotuksille! Ota siis epäröimättä yhteyttä terhi@teatterituomikko.com tai 0405516130.

Mikä Teatteri Tuomikko?

Teatteri Tuomikko on yhden unelmani täyttymys. Se on soolonukketeatteri, jossa pääsen tekemään laadukkaita esityksiä lapsille tärkeistä aiheista, kiertämään päiväkodeissa, kouluissa, kirjastoissa ja tapahtumissa ympäri Suomen ja tuomaan iloa ja toivoa pienten ihmisten elämään. Haluan kertoa tarinoita, jotka vahvistavat lapsen uskoa itseensä ja tulevaisuuteen, kannustavat hyvyyteen ja oikeudenmukaisuuteen ja antavat ajattelemisen aiheita.

Ensimmäisen sooloesitykseni tein matkalaukkuun. Varasin markkinapaikan Anianpellon markkinoilta, Asikkalasta, lainasin markkinateltan ja esitin esitystäni non-stop-periaatteella 27 kertaa kahden päivän aikana. Esitys oli Tarina jaloista ja vuosi 2010. Siitä kaikki lähti.

 

Kuudennen sooloesitykseni valmistuessa, vuonna 2019, otin käyttöön nimen Teatteri Tuomikko. Oma nimi luo pysyvyyttä ja asiakkaani voivat luottaa, että Teatteri Tuomikko on yhtäkuin minä. Tammikuussa 2022 Teatteri Tuomikko rekisteröitiin kaupparekisteriin, joten pieni kiertueteatterini on nykyään toiminimi ja minä nukketeatteriyrittäjä.

teatteri_tuomikko_tunnus_pysty_sininen.p