top of page
teatteri_tuomikko_roiskepisarat.png

Suuri seikkailu

Nukketeatteriesitys ystävyydestä, rohkeudesta ja mielikuvituksen voimasta.

Myrskyvaroitus-nukketeatteri-Teatteri Tuomikko

Suuri seikkailu saa ensi-iltansa la 11.2.2023 Pikkuteatterilla, Lahdessa, osana Lahden Lasten Talvikarnevaalien ohjelmaa.
Liput 8€ / kpl. Osta liput ennakkoon -> Teatteri Tuomikon verkkokaupasta

Salli jää ensimmäistä kertaa yksin mökille, kun vaari lähtee käymään kaupassa. Se tuntuu tylsältä, mutta onneksi seurana on pehmohiiri Pietu ja hyvä mielikuvitus. Kun radiosta tulee merisää ja myrskyvaroitus, alkaa leikki, jossa on suuren seikkailun ainekset. Pietukaan ei ole enää pelkkä pehmolelu, vaan ihan oikea ystävä.

Mistä sinä tiedät, että tämä saari on autio? – Koska kaikissa suurissa seikkailuissa aina haaksirikkoudutaan autiolle saarelle. Ja tämä on nyt se suuri seikkailu!

Suuri seikkailu on soolonukketeatteriesitys, jonka pohjana on lasten leikkien logiikka. Leikin maailmat rakentuvat näyttämölle katsojien silmien edessä ja lelut heräävät eloon nukketeatterin ja varjoteatterin keinoin. Esitys muistuttaa ystävyyden voimasta ja siitä, että pienikin voi olla rohkea.

Nukketeatteriesitys sopii n. 2-10-vuotiaille.

Ensi-illan jälkeen esitys jatkaa Teatteri Tuomikon kiertueohjelmistossa ja on tilattavissa päiväkotiin, kouluun, kirjastoon, tapahtumaan ja oikeastaan minne vain!

Käsikirjoitus, nukkejen muokkaus, lavastus ja esiintyminen: Terhi Tuomikko

Musiikki: Marko Häkkinen

Ohjausapu: Pia Kalenius

Esityksen hinta: 460€ 

Lisänäytös: 240€

Hinnat sisältävät alle 100 km:n edestakaisen matkan Lahdesta. Ylimeneviltä kilometreiltä hintaan lisätään matkakulut 0,30€/km.

Esityksen kesto: n. 30 min.

Pystytysaika: 1,5h

Purkuaika: 1h

Tekniset tiedot: Esitystä varten tarvitaan n. 4m x 3m tila, jonka saa hämäräksi ja sähköpistoke, joka sijaitsee max. 15m esityspaikalta. Esiintyjä tuo tarvittavan valo- ja äänitekniikan mukanaan ja hoitaa ne itse.

TILAA ESITYS tai kysy lisätietoja: 

terhi@teatterituomikko.com tai 040-551 6130 / Terhi

bottom of page