top of page

Työpajat aikuisille

Nukketeatteria aikuisille - anteeksi kuinka?

Teatteri Tuomikon aikuisille suunnatut Heittäytymisiä-työpajat ovat teatterillisin menetelmin toteutettavia toiminnallisia kokonaisuuksia, joissa voidaan hyödyntää nukketeatterin mahdollisuuksia tai olla hyödyntämättä!

Miltä tuntuisi tehdä varjoteatteriesitys alusta loppuun työkavereiden kanssa?
Entä hioa asiakaspalvelutaitoja improvisoiden tai näyttelemällä?

Terhi-Teatteri Tuomikko Työpajat aikuisille

Heittäytymisiä -työpajojen tavoitteena voi olla esim. yhteishengen parantaminen, uusien innovaatioiden kehittely tai osallistujien rohkaisu ja epäonnistumisen pelon poistaminen. Koulutukset houkuttelevat osallistujia päästämään luovuutensa vapaaksi ja ylittämään itsensä. Kaiken lähtökohtana on hyvä mieli ja vapaa tahto ja jokainen osallistuja saa määritellä omat rajansa heittäytymiselle!

Huono itsetunto ja suoriutumattomuuden tunne syövät työtehoa tai mahdollisuuksia työllistyä. Jos pelkää epäonnistumista, on vaikea suhtautua uusiin asioihin innolla. Pelot ja estot voivat vaikuttaa työyhteisöön, myrkyttää ilmapiiriä ja aiheuttaa kateutta. Huonossa työilmapiirissä ei saada tuloksia aikaan ja työntekijät voivat huonosti. Hyvinvoivat ihmiset, jotka nauttivat haasteista eivätkä pelkää yrittää, ovat tehokkaita, yhteistyökykyisiä ja luovat ympärilleen hyvää henkeä.

Heittäytymisiä -työpajat sopivat esim. työhyvinvointipäiviin, tapahtumiin tai työllistymiskoulutusten osaksi. 

 

Anna minun kartoittaa minkälainen Heittäytymisiä-työpaja sopii juuri teidän tarpeisiinne! Teatteri Tuomikon työpajan kanssa sinä pääset helpolla, vastaat vain muutamaan kysymykseen ja annat minun hoitaa loput. Työpajaohjaajana olen kokenut ammattilainen ja tuon kaiken tarvittavan mukanani! Teiltä tarvitaan vain tila!

Ota yhteyttä terhi@teatterituomikko.com tai p. 0405516130/Terhi

bottom of page