Siivetön ystävä

Esityksen kantavana teemana on erilaisuuden ymmärtäminen. Se pohtii satuhahmojen avulla erilaisuutta, vieraan pelkoa ja ennakkoluuloja tuntematonta kohtaan.

Esityksen päähenkilöä, Aili-keijua, on aina varoiteltu siivettömistä, arvaamattomista otuksista, ”joista ei koskaan tiedä”. Eräänä päivänä yksinäinen Aili tutustuu toiseen yksinäiseen, peikkoon nimeltä Kukkuu, joka on kuitenkin siivetön. Karistettuaan omat pelkonsa ja ennakkoluulonsa Aili ystävystyy peikon kanssa, mutta kuinka asiaan suhtautuu Ailin äiti, jota myös on lapsesta asti varoiteltu siivettömistä?

Esitys on suunnattu erityisesti päiväkoti-ikäisille ja alakoulun 1.-2. luokkalaisille. Esityksessä käytetään useita nukketeatteritekniikoita mm. pöytäteatteria, varjoteatteria ja naamioteatteria. Esitys on suunniteltu kiertämään pienissä tiloissa ja se on tilattavissa päiväkoteihin, kouluihin, kirjastoihin yms.
 
Käsikirjoitus, nukenrakennus, lavastus ja nukeilla näytteleminen: Terhi Tuomikko
Musiikki: Lasse Hukka

Kuvat: Kaisa Karekallas
Ohjaus: Kaisa Karekallas


Hinta: 420€, lisäesitys 230€
Kesto: 30 min.
Tekniset tiedot: Tarvittava tila: 4m x 3m. Tila on pystyttävä hämärtämään. Esiintyjä tuo valo- ja äänitekniikan mukanaan ja hoitaa ne itse.
 
Tilaukset ja yhteydenotot: 

Terhi Tuomikko, p. 040-551 6130

teatterituomikko@gmail.com

  • Wix Facebook page
  • YouTube Social  Icon